Kundtjänstmedarbetare sökes!

ePassi Min Friskvård AB tillhandahåller ett betalsystem för skattefri motion och friskvård. Företaget administrerar friskvårdsbidraget åt arbetsgivare i både privat och offentlig sektor. Min Friskvård är en del av ePassi Group som är marknadsledande inom digitala betaltjänster för personalförmåner i Norden.

Medvetenheten av friskvård hos företag och kommuner ökar, och med det även behovet av våra tjänster. Är du social, driven och gillar att kommunicera? Vill du vara en del av ett internationellt expansivt företag där du arbetar administrativt med kunden i centrum? Då är detta rätt tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta internationellt tillsammans med kollegor i andra länder. Du använder telefon och e-post som dina främsta arbetsverktyg. Dina arbetsuppgifter innefattar att svara på frågor och lösa problem från företagets kunder, leverantörer och användare. I din roll kan arbete med orderhantering, rekrytering och andra administrativa arbetsuppgifter förekomma. Du förväntas inneha ett helhetsansvar och organisera samt prioritera aktiviteter effektivt. Du har en betydelsefull roll där du ges en möjlighet att vara med och utforma hur arbetet ska utföras genom att utveckla rutiner och arbetssätt.

Personliga egenskaper

Du är en positiv person med gott tålamod, du är vältalig och förtroendeingivande i kontakt med andra individer. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du trivs med strukturerat arbete och har en fallenhet för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens och personliga egenskaper.

Vi erbjuder en bra arbetsmiljö på något av våra kontor i Västsverige. Därtill en konkurrenskraftig lön och förmåner samt mycket goda möjligheter inom en bransch som står inför stor utveckling i framtiden.

 Kvalifikationer:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har god kommunikativ förmåga
  • Du har god datorvana och kunskaper i Office-paketet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Du har goda kunskaper i engelska

 

Meriterande:

  • Arbetslivserfarenhet inom administration, ekonomi och/eller service
  • Säljerfarenhet från in- och utgående samtal
  • Erfarenhet av ärendehanteringssystem

 

Ansökan

Ditt CV med personligt brev skickas till adna.listo@minfriskvard.se

Sista ansökningsdag: 2017-05-29


Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta:

Adna Listo
Telefon: 031-712 93 23
E-post: adna.listo@minfriskvard.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående, då vi genomför löpande intervjuer och urval.
Välkommen med din ansökan!