Kajayogamassage

Anläggings-Id. 12616

Om Kajayogamassage

0704967437 Tellusborgsvägen 65F

Yogamassage 75 min. 870 kr.

Yogamassage är en djupgående helkroppsbehandling som utförs på golvet på en yogamatta. Behandlingen är en kombination av massagestrykningar med olja direkt på kroppen samt yoga-inspirerade assisterade stretchningar. Under behandlingen kommer du att uppleva ökad kroppskännedom och djup avslappning samt bli mer rörlig och mjuk i kroppen.  

Klassisk massage

Välj mellan 30 min. 45 min. 60 min. - 400 kr., 570 kr, 750 kr.

Klassisk massage utförs med olja direkt på huden. Muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och spänningar löses upp. Klassisk massage hjälper spända och ömmande muskler att bli smidiga och ökar då rörligheten och välbefinnandet i kroppen. Den minskar smärttillstånd och förbättrar även lymfcirkulationen. Klassisk massage är också en bra och skön avkopplingsform som återställer balans och harmoni i kroppen.

Kundaliniyoga

Syftet med kundaliniyoga är att väcka medvetenhetens energi. Yogaformen hjälper dig att se om du har några självpålagda begränsningar och utveckla ditt intuitiva sinne. Att kunna leva utifrån det intuitiva sinnet är ett av de viktigaste målen med Kundaliniyoga. Denna yoga ger dig möjlighet till personlig transformation. Kriyas (sekvens av övningar) och meditationer bär det specifika syftet att aktivera energin och organisera den på ett sätt som ger dig en större medvetenhet i livet. Kundaliniyogans kroppsställningar är lättillgängliga och kan utföras av alla. 

För mer information om kursen:https://salvestockholm.se/kundaliniyoga/ 

 

Medicinsk yoga. Mjuk kvällsyoga

Medicinsk yoga passar dig som behöver rehabilitering och stressreducering både med eller utan recept och till dig som söker ett mjukt sätt att börja med yoga, öka din närvaro och din självkännedom. Du övar yoga helt utifrån dina egna förutsättningar och vid behov med anpassade övningar och hjälpmedel. Fysiska ställningar och övningar kombineras med andnings- och koncentrationstekniker. Klasserna består av korta enkla yogapass som avslutas med gongavslappning och djupverkande meditation.

För mer information besök www.yogaliv.se

Hemsida
Behandling
Mental träning

Aktiviteter

  • Massage
  • Yoga

Öppettider

Måndag
09:00 - 17:45
Tisdag
19:00 - 20:30
Onsdag
19:00 - 20:00
Torsdag
09:00 - 17:45
Fredag
09:00 - 17:45
Lördag
09:00 - 10:00