MW Zonterapi 3D - En behandling för kropp o själ, nedre Bredsand.

Anläggings-Id. 12282

Om MW Zonterapi 3D - En behandling för kropp o själ, nedre Bredsand.

070-307 08 78 Appelbergsvägen 11

Zonterapi är en av världens äldsta läkekonster.

Hej, Margareta Wikberg heter jag och är utbildad zonterapeut/reflexolog i den tredimentionella zonterapin hos Team Hellberg.

I första hand ger jag behandlingar i zonterapi 3D, en vidare utveckling av den traditionella zonterapin, som ger mycket goda resultat. 

Vad är zonterapi?

Zonterapi påverkar hela kroppen, både fysiskt och psykiskt, och är en naturlig behandlingsform för självläkning.

Våra fötter och underben samt händer och öron har zonsystem som speglar vår kropp. Genom aktivitet och massage på dessa zoner, enbart med hjälp av mina händer, öppnas blockeringar så att blodcirkulationen ökar. Vävnaden får då syre och näring och kan göra sig av med avfallsämnen, dvs kroppen återställer den inre jämvikten som den alltid strävar efter att uppnå.

Definition på läkekonst är att kroppen har den inneboende medvetenheten att läka sig själv. Zonterapi handlar i första hand om att stimulera denna medvetenhet. Som zonterapeut vill jag hjälpa människan och dess kropp att uppnå just detta.

Behandlingsplatser; Appelbergsvägen 11, nedre Bredsand. Butik Vitamin Medborgargatan 32, Skönsberg. Viskansvägen 135, Viskan.

Välj en plats som passar Dig bäst. Min önskan är att det ska vara enkelt och smidigt, med en personlig känsla helt utan stress.

Varmt Välkomna!

Hemsida
Behandling

Aktiviteter

  • Zonterapi