Hälsotorget Nagomi

Anläggings-Id. 10868

Om Hälsotorget Nagomi

0700303076 Krukmakargatan 3

Zen-Shiatsu, Klassisk massage och Tai Chi på södermalm!

<Zen-Shiatsu>

Zen-Shiatsu är en massageform som kommer från Japan och som är en kombination av traditionell japansk massage och användandet av sk meridianer i kinesisk medicin. Ingen olja används och man kan ha kläderna på under massagen.

I Zen-Shiatsu trycker man på olika delar av kroppen längs med de olika meridianerna för att lösa upp spänningar och öka rörligheten i muskler och leder. Till skillnad från klassisk västerländsk massage så "knådas" inte musklerna i Zen-Shiatsu, utan behandlas bara genom tryck, gungningar och stretching. Behandlingen är långsam, avslappnande och smärtfri.

<Klassisk Massage>

Klassisk massage är djupgående och mjukar upp dina muskler. Den löser upp spänningar, träningsvärk och muskelknutor dessutom stimulerar blodcirkulationen. Klassisk massage är en effektiv och vedertagen metod att behandla muskulära besvär. Såväl befintliga sådana som I förebyggande syfte. Vi använder olja av hög kvalitet.

Priser för alla massagetyper (Inkl. moms)

30min. 450kr

45min. 600kr

60min. 750kr

90min. 900kr

Boka tid här,

http://salvestockholm.bokadirekt.se/

 

<Tai Chi>

Tai Chi känd över hela världen som en hälsofrämjande träning och det finns många olika stilar. I hälsotorget Nagomi kan man lära sig den ursprungliga formen av den traditionella Yang-stil som har 99 rörelser.

Tai Chi påverkar både kropp och själ. Den fungerar som en slags självmassage, där spänningar i nacke, axlar, rygg och höfter släppar. Tai Chi kan lindra både stress och spänningar och genom kontinuerlig träning kan man balansera och harmonisera kropp och själ. På en avancerad nivå kan man även lära sig självförsvar genom alla Tai Chi formar.

Kursavgift

10 ggr klippkort / 1400kr (gäller 5 månader från första dag     som användas.)

Drop-in / 180kr

Prova-på / 50kr

Mer om kurs eller fråga,

nagomitorget@gmail.com

 

Hemsidan,

Hälsotorget Nagomi

http://nagomitorget.main.jp/sv/

Hemsida
Behandling

Aktiviteter

  • Massage
  • Förebyggande behandling

Öppettider

Måndag
09:00 - 19:30
Tisdag
09:00 - 19:30
Onsdag
09:00 - 19:30
Fredag
09:00 - 16:30