I dig finns allt

Anläggings-Id. 10837

Om I dig finns allt

070-7326850 Strandgatan 5

I dig finns allt erbjuder klassisk svensk massage som både är behandlande, avslappnande och terapeutiskt inriktade. Du kan välja behandlingar från 30, 45, 75 och 90 minuter. Om du har gått med spänningar och smärta under en längre tid, rekommenderas att du bokar en lite längre behandling. Nu kan du även boka hot stone massage. En underbart avslappnande och djupgående massage med varma stenar. Du kan välja behandlingstid själv. Vill du få en lång och skön behandling för hela kroppen med hot stone rekommenderas 90 minuter.

Du kan även boka in en behandling i akupressur, som bygger på kinesisk medicin och akupunkturpunkter.  Under behandlingen använder terapeuten händer och fingrar för att stimulera energiflödet i kroppen. Beroende på vad du har för symptom, och hur länge du har gått med besvären, sätter vi ihop en behandling som passar dig. Genom att stimulera olika punkter på kroppen, förbättras cirkulationen och spänningar och stagnationer transporteras bort. Akupressur brukar även kallas stressterapi, då det har en väldigt lugnande och balanserande effekt på kroppen.

 Zonterapi är en härlig behandlingsform som bygger på ett samband mellan olika zoner på fötterna och olika delar av kroppen. Genom att trycka och massera på fötterna, påverkar man andra motsvarande delar av kroppen. Spända områden och hårdheter trycks på och påverkar cirkulationen positivt i hela kroppen. 

Qigong är en motionsform som är väldigt mjuk o välgörande för både kropp och själ. Det bygger på medvetenhet och andning tillsammans med lugna o behagliga rörelser. Varje rörelse är kopplad till ett eller flera organ som genom rörelse påverkad positivt. Qigong bygger på kinesisk medicin och är ett sätt att komma ner i varv och i mer kontakt med kroppen. 

Meditation är ett sätt att komma ner i varv och koppla bort från vardagens krav och stress. Meditationerna på I dig finns allt är vägledda, så att det blir lättare för dig att komma ner i avslappning. Meditationerna är en gång i månaden och du behöver boka din plats. Du kan välja att sitta eller ligga ner under meditationen. 

 

Hemsida
Behandling
Internettjänster
Mental träning

Aktiviteter

  • Akupressur
  • Massage
  • Zonterapi
  • Qi Gong
  • Meditation
  • Meditation

Öppettider

Måndag
09:00 - 19:00
Tisdag
09:00 - 19:00
Onsdag
09:00 - 19:00
Torsdag
09:00 - 19:00
Fredag
09:00 - 18:00