Kiropraktorkliniken Kirotek

Anläggings-Id. 10440

Om Kiropraktorkliniken Kirotek

076-213 53 13 Ringvägen 109

Kiropraktorkliniken Kirotek är ett företag som riktar sig mot både privatpersoner och företag.  Jag är legitimerad kiropraktor och har genomgått Skandinaviska Kiropraktorhögskolans 5-åriga kiropraktorutbildning. Vår vision på Kirotek är att leverera vård av bästa kvalité med noggrann bedömning, behandling och uppföljning anpassad efter dina behov. Målsättningen är att lindra dina besvär och öka ditt välmående i vardagen.

Vad erbjuder Kiropraktorkliniken Kirotek?

Jag på Kirotek hjälper dig vid besvär i kroppens muskler och leder. Vi utför noggrann diagnostik, behandlar, rehabiliterar funktionsnedsättningar och smärttillstånd i rörelseapparaten. Jag är specialiserade på neuromuskuloskeletala besvär då kiropraktik utgår från att en minskad rörlighet i lederna påverkar nerver och muskler i rörelseapparaten. Smärtor som kan uppstå när balansen är störd mellan nervsystem, muskler och leder är kan t.ex vara:Nackspärr, Ryggskott, Huvudvärk, Axelsmärtor, Ischiassmärtor (strålningar ner i benet), Hälsporre (plantarfasciit), Hälsenesmärtor Med mera.

Nybesök: 600kr ca 45 minuter, Du besöker en kiropraktor som hjälper dig med dina besvär i muskler, nerver och leder. Vi gör en grundläggande undersökning och en behandlingsplan för att du ska bli av med dina besvär.

Återbesök: 500kr ca 30 minuter, Vid återbesöket följer vi upp och fortsätter din behandlingsplan.

Medicinsk Massage: 400kr 30 minuter.

Du får massage ur ett kliniskt perspektiv för att förebygga problem innan dom uppstår. Medicinsk massage innefattar så kallad ”myofascial release”, muskeltöjning och triggerpunktsbehandling. På detta sätt kan kiropraktorn erbjuda dig en alternativ behandlingsmetod.

Hemsida
Behandling

Aktiviteter

  • Massage
  • Förebyggande behandling